Ajankohtaista

Ajankohtaista asiaa

VAPAUTTAVA HENGITYS – KURSSI        

(Jatkuvasti uusia ryhmiä-ilmoittaudu mukaan seuraavaan!)

Hengitystä ei voi oppia lukemalla. Se opitaan turvallisessa vuorovaikutuksessa – hellittämällä ja luottamalla.

Hengitys on elämän perusta ja perusilmaus. Ensimmäisestä viimeiseen henkäykseen.

Etätyö, etäisyys, suorittaminen, stressi, vaatimukset, kiire, traumaattiset kokemukset, elämänkokemukset.

Kaikki tämä saattaa aiheuttaa epätasapainoista hengitystä, joka aiheuttaa laaja-alaisia haasteita terveydelle. Viime vuodet ovat olleet rankempia monelle, kuin ehkä uskaltaa myöntääkään.

Reagoimme hengityksellä arjen hankaliin aisoihin ja tilanteisiin tiedostamattamme.

Jäsentymättömät, käsittelemättömät, ylivoimaiset, jopa traumaattiset kokemusmuistot voivat aktivoitua ehdollistuneiden ruumiinreaktioiden muodossa myöhemmin.

Keho on viisas ja toistaa uskollisesti tiedostamattomia oppimiskokemuksiamme – varhaisia tapojamme suojautua ja selviytyä elämästä.

Tiedostaminen on astinlauta itsensä auttamiseen. Olisitko sinä halukas pysähtymään itsesi ja erityisesti hengityksesi äärelle ja tuntemaan itsesi paremmin?

JÄRJESTÄN JATKUVASTI UUSIA HENGITYSRYHMIÄ, JOTEN MIKÄLI OLET KIINNOSTUNUT, ILMOITTAUDU SEURAAVAAN ALKAVAAN JA/TAI KYSY LISÄÄ.

KURSSIN KOKONAISUUS:

HENGITTÄMÄLLÄ TIETOISUUTTA ARKEEN

Tuntuuko sinusta usein tai toisinaan, että hengityksesi on pinnallista, pätkivää, kadoksissa. Huohotat, hengästyt tai haukot ilmaa, huokailet paljon? Voimakkaat tunnetilat ottavat helposti ohjat elämästäsi ja käyttäytymisestäsi tai pidät sisälläsi kaikki tunteet, et päästä mitään ulos?

Sinun on toisinaan todella vaikea ylipäänsä saada kiinni tunteistasi?

Kiukutteleeko kehosi? Kiristää, jomottaa, pakottaa, kipuilee? Nukkuminen tuottaa toisinaan vaikeuksia.

Tiedätkö itsekin, että jotain olisi hyvä tehdä, muttet yhtään tiedä mitä?

Ei ihmelupauksia, äkkiparantumisia vaan lempeää, rauhallista ja turvallista pysähtymistä oman kehon äärelle. Keho säilöö kaiken senkin, mitä mielemme ei tiedä.

Tässä osiossa tehdään ohjatusti lempeitä perustason hengitys- ja kehollisia harjoituksia, jotka auttavat rauhoittumaan ja tulemaan lähemmäs itseä. Kaikki alkaa siitä, ettei tarvitse muuta, kuin olla vain.

Käytetyt harjoitukset auttavat rauhoittumisen lisäksi purkamaan kehon ja sitä kautta mielen jännitystiloja sekä helpottavat esimerkiksi keskittymisen vahvistumisena ja mm. univaikeuksissa.

HENGITTÄMÄLLÄ TILAA

Kävelevätkö ihmiset ylitsesi? Oletko liian kiltti? Ahdistutko kun et tule kuulluksi? Onko sinun vaikea arvostaa itseäsi? Tiedätkö mitä tahdot, uskallatko sanoa sen?

Vai onko niin, että sinun on vaikea kunnioittaa muita, oletko helposti neuvomassa hyvää hyvyyttäsi? Tungetko apuasi läheisille, työkavereille – ihan vaan hyvää hyvyyttäsi, ethän tarkoita pahaa.

Millainen oma reviirisi on, saako sinne tulla ja mennä sinulta lupaa kysymättä? Vai onko sinulla omaa tilaa- mitä se sellainen on? Kuka sinä olet, missä, mitä tunnet ja ajattelet? Miten koet muut? Miten koet itsesi?

Tuntuuko sinusta usein siltä, että joku vie kaiken tilan ja sinulle ei jää mitään?

Uskallatko puhua ajatuksiasi? Onko sinun helppo vaieta, ettet sano mitään tyhmää vai vaikea olla hiljaa? Meille avautuu tilan kautta mahdollisuus oppia olemaan automaattisesti reagoimatta meissä heränneisiin tunteisiin ja ajatuksiin ja ottamaan tilaa myös mielen tasolla.

Tässä osiossa tehdään ja tutkitaan hengittämällä tilaa elämään. Tällä kerralla tehdään ohjatusti omaa tilaa, vapautta ja valinnan mahdollisuutta vahvistavia hengitys- ja kehollisia harjoituksia, jotka auttavat tutustumaan omaan tilaan ja rajoihin sekä rajallisuuden tilaan.

Käytetyt harjoitukset auttavat rauhoittumaan itsen äärelle, mutta sen lisäksi löytämään sisäisiä kokemuksia omista ja muiden rajoista. Lisäksi harjoitteet auttavat purkamaan kehon ja sitä kautta mielen jännitystiloja sekä helpottavat esimerkiksi lempeyden, hellittämisen ja ihmissuhteiden tutkimisessa sekä itsetunnon sekä vuorovaikutuskokemusten ymmärtämisessä.

HENGITYS JA ELÄVÄ VUOROVAIKUTUS

Hengitys on mukana kaikessa vuorovaikutuksessa. Ahdistustiloille on tyypillistä kehon ja hengityksen jähmettyminen ja salpaaminen. Ilo onni ja elävyys. Leikki, leikkimielisyys ja pelleily. Onko sinulla ollut tilaa olla avoin, vapaa, leikkisä? Nauraa ja iloita? Vai onko `itku pitkästä ilosta` liiankin tuttu lausahdus?

Oletko jatkanut lapsuudenkotisi perintöä, toiminta- ja ajatusmalleja kyseenalaistamatta niitä – ehkä varovaisuutta, kiltteyttä, miellyttämistä, joustamattomuutta tai jotain muuta omassa elämässäsi? Hallinnut ilon ja onnen tunteita, jottei kukaan muu tulisi kateelliseksi tai ettet kuvittelisi itsestäsi liikoja?

Haluatko jatkaa tätä perintöä? Vai haluaisitko nauttia elämästä enemmän, olla enemmän se kupliva sinä, joka sisälläsi asuu?

Asetumme kuuntelemaan omaa tapaamme olla yhteydessä muihin, maailmaan ja ympäristöön. Miten olemme osa yhteisöä? Miten haluaisimme olla, mitä haluaisimme olla enemmän tai vähemmän? Kuinka olemme toisten lähellä, miltä tuntuu olla muiden lähellä?

Käytetyt harjoitukset auttavat rauhoittumaan omien haasteiden ja voimavarojen äärelle, mutta sen lisäksi löytämään ymmärrystä myös jaetuista hetkistä ja muiden kokemuksista.

Harjoitteet auttavat pääsemään lähemmäs oman kehon ja sitä kautta mielen ymmärtämistä, tutkimaan käyttäytymismalleja sekä helpottavat hahmottamaan syvempää ymmärrystä itsestä, toisista ja elämästä yleensä.

HENGITTÄMÄLLÄ VOIMAA JA RAJOJA ARKEEN

Annatko muiden päättää, ajatteletko, että sinun on aina joustettava ja kukaan ei kuuntele tai kunnioita sinun näkemystäsi? Koetko, että aika usein ylitsesi kävellään?

Vai onko niin, että sinun on vaikea sanoa EI? Koetko haasteita ihmissuhteissasi? Takkuaako vuorovaikutus? Vellovatko tunteesi hallitsemattomasti vai onko sinun vaikea pitää puolasi?

Elätkö hieman kuin sumussa, jossa elämä toistuu päivästä toiseen samankaltaisena, tylsänä ja mitäänsanomattomana mössönä? Onko usein tunne, että voimat ovat kadoksissa ja mistään ei oikein saa kiinni? Tuntuuko, että päivästä toiseen on veto poissa?

Koetko haasteita ihmissuhteissasi? Onko sinun vaikea pitää puolasi? Eivätkö muut kunnioita rajojasi? Oletko kiinni vanhemmissasi, puolisossasi lapsissasi, missä kulkevat sinun rajasi? Mikä olet, kun olet vain sinä?

Hengitellään voimaa ja rajoja arkeen, tehdään ohjatusti omaa voimaa ja rajoja vahvistavia hengitys- ja kehollisia harjoituksia, jotka auttavat meitä löytämään sisäistä voimaa ja varmuutta oman elämän valintoihin. Tällä kerralla opetellaan tutustumaan omiin rajoihin sekä tutustumaan miten vetää rajoja ihmissuhteissa sekä toimintamalleissa.

Käytetyt harjoitukset auttavat rauhoittumaan itsen äärelle, mutta sen lisäksi löytämään sisäisiä kokemuksia omasta uinuvasta voimasta. Lisäksi harjoitteet auttavat purkamaan kehon ja sitä kautta mielen jännitystiloja sekä helpottavat esimerkiksi keskittymisen, tyytyväisyyden ja rohkeuden vahvistumisessa.

HENGITYS LUOPUMISEN TUKENA

Jäätkö asioihin jumiin? Onko sinun vaikea päästää irti ihmisistä, asioista, tavaroista, tapahtumista tai sanoista? Koetko, että olet pakotettu elämään tätä kaikkea, etkä voi vaikuttaa omaan elämääsi?

Etkö pääse eteenpäin?

Haluaisit, muttet voi. Asiat eivät vain ole sinun hallinnassasi tai päätösvaltasi alla. Koetko uupumista ja voimattomuutta? Oletko ehkä jo vähän luovuttanut, lyönyt hanskat tiskiin.

Elätkö vaikeaa vaihetta elämässäsi ja olisi aikaa ja tilaa uudelle, muttet osaa ottaa sitä, et oikein tiedä mitä tehdä? Päivät seuraavat toinen toistaan. Ajatukset ovat samoja päivästä toiseen? Tyytymättömyys vaivaa ja on tahmea olo?

Onko lapsesi muuttamassa pois kotoa, oletko ehkä eronnut tai kokenut muita menetyksiä, joista on jo jonkin verran aikaa, mutta olet silti kiinni niissä? Olisit valmis mielen tasolla päästämään irti, mutta asiat vain pyörivät päässäsi.

Oletko kiinni vanhemmissasi, puolisossasi lapsissasi, oletko pohtinut kuka sinä oikein olet, kun olet vain sinä? Koetko haikeita tunteita, surua, kiukkua, pettymystä?

Lopuksi asetumme luopumisen ja irtipäästön teemojen ääreen, teemme ohjatusti luopumiseen harjoituksia, niin hengitys- kuin kehollisia harjoituksia, jotka auttavat meitä hellittämään kontrollista ja sallimaan elämän luonnollisen kulun. Mikään ei jatku ikuisesti.

Käytetyt harjoitukset auttavat rauhoittumaan omien haasteiden ja voimavarojen äärelle, mutta sen lisäksi löytämään ymmärrystä myös jaetuista hetkistä ja muiden kokemuksista.

Harjoitteet auttavat pääsemään lähemmäs oman kehon ja sitä kautta mielen ymmärtämistä, hölläilemään jännitystiloja pehmeimmiksi sekä helpottavat syvempää ymmärrystä itsestä, toisista ja elämästä yleensä.

 

TIETOA KURSSISTA:

· Hengityskurssi ei ole terapiaa, eikä korvaa sellaista.

· MATKA lähtee halusta asettua itsen äärelle.

· Kurssilla harjoitellaan olemaan sellainen kuin on, tutustumaan siihen millainen on.

· Kurssilla harjoitellaan kokemaan ja aistimaan omaa kehoa pakottamatta.

Kurssilla tehtävät harjoitukset ovat pääosin lempeitä, rauhallisia ja yksinkertaisia. Mitään vaikeaa tai osaamista vaativaa emme tee. Harjoitteet tehdään omaa kehoa ja mieltä kuunnellen, ei puskemalla tai pakottamalla, ulkopuolelta tietäen.

 

Kurssilaisten sanomaa:

”Parasta oli se, kun et pakottanut tai ohjannut hengitystä, annoit luvan vain olla. Sieltä lähti levollisuus.”

”Ihan jokaisen kuuluisi käydä tällainen kurssi!”

 JATKUVASTI ALKAA UUSIA RYHMIÄ – ILMOITTAUDU MUKAAN SEURAVAAN!

Harjoitusten pohjalta heränneisiin kysymyksiin ja ajatuksiin sekä kokemuksiin pohjaten, käymme keskustelua ryhmän kanssa. Keskustelu käydään luottamuksellisessa ilmapiirissä jokaisen oman valinnan mukaisesti. Pakkoa jakamiseen ei ole.

 

Harjoitteet pohjaavat psykofyysiseen hengitysterapiaan, joka koostuu lukuisista tutkimuksista ja näkökulmista. Taustalla psykoterapeuttinen viitekehys, joka pohjautuu objektisuhdeteoriaan, mutta myös länsimaisen lääketieteen ulkopuolisiin vaikutteisiin, varhaiseen vuorovaikutukseen perustuvaan tutkimustietoon sekä mm. aivotutkimukseen sekä jooga ja läsnäoloharjoitteluun.

 

Kurssi sopii loistavasti yksilöterapian tueksi tai ensimmäiseksi askeleeksi kohti parempaa itsetuntemusta.

Mukaan tarvitset alustan, tyynyn, viltin, mukavat ja joustavat vaatteet sekä villasukat ja oman alustan sekä juomapullon ja eväät.

Ryhmään osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta hengitys- ja/tai kehollisista harjoituksista.

 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse:

katjakykkanen@gmail.com 

Ryhmää kootessa minulle ohjaajalle on tärkeää luoda ja antaa jokaiselle rauha olla oma itsensä ja taata turvan kokemus. Tämän takia ryhmä on suljettu, eli osallistua ei voi vain yhteen moduuliin, vaan osallistuminen vaatii sitoutumista omaan matkaan, ryhmään ja näin ollen koko kokonaisuuteen. Ryhmä on pienryhmä.

Tämän turvan luomiseksi ja mahdollistamiseksi osallistujat valitaan haastattelun perusteella. Henkilökohtaiset haastattelut toteutetaan sopimuksen mukaan.

OSTA LAHJAKORTTI

On pikkujuhlia ja isompia. Juhlia ystävien kanssa ja työpaikoilla, kodeissa ja yhteisöissä, kouluissa ja opinnoissa. Yksinäisillä ja pienillä porukoilla, suurilla ja keskisuurilla. Juhla on jokaisen kokoon ja kykyyn katsomatta ja jokainen ansaitsee lahjan. Eniten toivon, että ihmiset saisivat ja antaisivat toisilleen aikaa ja läsnäoloa. Sitä suurinta ja tärkeintä lahjaa.

Suurin lahja, joita voi kenellekään antaa, on henkistä laatua, ei tavaraa.

KUN HALUAT ANTAA OIKEASTI HYVÄÄ, ANNA HYVÄNOLON LAHJAKORTTI

 

Tarpeita on monia ja onneksi niin on vaihtoehtojakin. Yksi on uupunut etätöiden alle, toinen jatkuvaan kodin pyörittämiseen – oma aika on ollut vain haave, kolmas pyyteettömästi tehnyt työtä vaikka oman terveyden uhallakin ja kaikkensa antaneena.

LAHJAKORTTI teille yhdessä, henkilökunnan hyvinvoinnin edistämiseksi pienelle ryhmälle livenä, etäyhteyksin koko isommallekin porukalle tai voimia kaipaavalle rentouttava hetki ihan yksin.

Mitä ikinä kaipaat ja haluat antaa, se onnistuu.

Tässä esimerkkejä vaihtoehdoista ja kysymällä toteutan myös sinun/teidän idean.

HUOM!

– Kaikki mahdollisia livenä tai etänä.

– Yli 10 hlön tapaamiset aina etänä.

– Omimon tiloissa max 1- 6 hlöä ja mahdollisuus tapahtumaan myös teidän tiloissaanne.

1. Hemmottelua väsyneille

– 1 tai 2 tunnin kokonaisuus

– syvärentoutus äänimaljoilla tai ilman

– 1 t sisältää rentouden hetken, pysähtymisen ja latautumisen

– 2 t sisältää lisäksi kehollisen liikkeen rentoutumisen tueksi

LAHJAHINTA esimerkki:

– 60 min yksilörentoutus Omimon mieltä hellivässä tilassa 65 € / hlö (tee sisältyy)

– 60 min 10 hlön Teams:n välityksellä tehtävä ryhmätapaaminen 25 €/ hlö

2. Ohjaus ja työkalupakki arkeen; kaamokseen, jaksamiseen ja mielen hyvinvointiin

– tehtäviä, yhteistyötä ja mielenhallintaa

– läsnäoloa sekä levollisuutta

– yhteisön voimavara on hyvinvoinnissa

– innostava ja yhteistyöhenkeä kohottava pikkujoulukohtaaminen

– 1-3 h

Pyydä tarjous!

VAPAUTTAVA HENGITYS – KURSSI

Hengitystä ei voi oppia lukemalla. Se opitaan turvallisessa vuorovaikutuksessa – hellittämällä ja luottamalla.

Hengitys on elämän perusta ja perusilmaus. Ensimmäisestä viimeiseen henkäykseen.

Etätyö, etäisyys, suorittaminen, stressi, vaatimukset, kiire, traumaattiset kokemukset, elämnkokemukset.

Kaikki tämä saattaa aiheuttaa epätasapainoista hengitystä, joka aiheuttaa laaja-alaisia haasteita terveydelle. Viime vuodet ovat olleet rankempia monelle, kuin ehkä uskaltaa myöntääkään.

Reagoimme hengityksellä arjen hankaliin aisoihin ja tilanteisiin tiedostamattamme.

Jäsentymättömät, käsittelemättömät, ylivoimaiset, jopa traumaattiset kokemusmuistot voivat aktivoitua ehdollistuneiden ruumiinreaktioiden muodossa myöhemmin.

Keho on viisas ja toistaa uskollisesti tiedostamattomia oppimiskokemuksiamme – varhaisia tapojamme suojautua ja selviytyä elämästä.

Tiedostaminen on astinlauta itsensä auttamiseen. Olisitko sinä halukas pysähtymään itsesi ja erityisesti hengityksesi äärelle ja tuntemaan itsesi paremmin?

JÄRJESTÄN JATKUVASTI UUSIA HENGITYSRYHMIÄ, JOTEN MIKÄLI OLET KIINNOSTUNUT, ILMOITTAUDU SEURAAVAAN ALKAVAAN JA/TAI KYSY LISÄÄ.

KURSSIN KOKONAISUUS:

HENGITTÄMÄLLÄ TIETOISUUTTA ARKEEN

Tuntuuko sinusta usein tai toisinaan, että hengityksesi on pinnallista, pätkivää, kadoksissa. Huohotat, hengästyt tai haukot ilmaa, huokailet paljon? Voimakkaat tunnetilat ottavat helposti ohjat elämästäsi ja käyttäytymisestäsi tai pidät sisälläsi kaikki tunteet, et päästä mitään ulos?

Sinun on toisinaan todella vaikea ylipäänsä saada kiinni tunteistasi?

Kiukutteleeko kehosi? Kiristää, jomottaa, pakottaa, kipuilee? Nukkuminen tuottaa toisinaan vaikeuksia.

Tiedätkö itsekin, että jotain olisi hyvä tehdä, muttet yhtään tiedä mitä?

Ei ihmelupauksia, äkkiparantumisia vaan lempeää, rauhallista ja turvallista pysähtymistä oman kehon äärelle. Keho säilöö kaiken senkin, mitä mielemme ei tiedä.

Tässä osiossa tehdään ohjatusti lempeitä perustason hengitys- ja kehollisia harjoituksia, jotka auttavat rauhoittumaan ja tulemaan lähemmäs itseä. Kaikki alkaa siitä, ettei tarvitse muuta, kuin olla vain.

Käytetyt harjoitukset auttavat rauhoittumisen lisäksi purkamaan kehon ja sitä kautta mielen jännitystiloja sekä helpottavat esimerkiksi keskittymisen vahvistumisena ja mm. univaikeuksissa.

HENGITTÄMÄLLÄ TILAA

Kävelevätkö ihmiset ylitsesi? Oletko liian kiltti? Ahdistutko kun et tule kuulluksi? Onko sinun vaikea arvostaa itseäsi? Tiedätkö mitä tahdot, uskallatko sanoa sen?

Vai onko niin, että sinun on vaikea kunnioittaa muita, oletko helposti neuvomassa hyvää hyvyyttäsi? Tungetko apuasi läheisille, työkavereille – ihan vaan hyvää hyvyyttäsi, ethän tarkoita pahaa.

Millainen oma reviirisi on, saako sinne tulla ja mennä sinulta lupaa kysymättä? Vai onko sinulla omaa tilaa- mitä se sellainen on? Kuka sinä olet, missä, mitä tunnet ja ajattelet? Miten koet muut? Miten koet itsesi?

Tuntuuko sinusta usein siltä, että joku vie kaiken tilan ja sinulle ei jää mitään?

Uskallatko puhua ajatuksiasi? Onko sinun helppo vaieta, ettet sano mitään tyhmää vai vaikea olla hiljaa? Meille avautuu tilan kautta mahdollisuus oppia olemaan automaattisesti reagoimatta meissä heränneisiin tunteisiin ja ajatuksiin ja ottamaan tilaa myös mielen tasolla.

Tässä osiossa tehdään ja tutkitaan hengittämällä tilaa elämään. Tällä kerralla tehdään ohjatusti omaa tilaa, vapautta ja valinnan mahdollisuutta vahvistavia hengitys- ja kehollisia harjoituksia, jotka auttavat tutustumaan omaan tilaan ja rajoihin sekä rajallisuuden tilaan.

Käytetyt harjoitukset auttavat rauhoittumaan itsen äärelle, mutta sen lisäksi löytämään sisäisiä kokemuksia omista ja muiden rajoista. Lisäksi harjoitteet auttavat purkamaan kehon ja sitä kautta mielen jännitystiloja sekä helpottavat esimerkiksi lempeyden, hellittämisen ja ihmissuhteiden tutkimisessa sekä itsetunnon sekä vuorovaikutuskokemusten ymmärtämisessä.

HENGITYS JA ELÄVÄ VUOROVAIKUTUS

Hengitys on mukana kaikessa vuorovaikutuksessa. Ahdistustiloille on tyypillistä kehon ja hengityksen jähmettyminen ja salpaaminen. Ilo onni ja elävyys. Leikki, leikkimielisyys ja pelleily. Onko sinulla ollut tilaa olla avoin, vapaa, leikkisä? Nauraa ja iloita? Vai onko `itku pitkästä ilosta` liiankin tuttu lausahdus?

Oletko jatkanut lapsuudenkotisi perintöä, toiminta- ja ajatusmalleja kyseenalaistamatta niitä – ehkä varovaisuutta, kiltteyttä, miellyttämistä, joustamattomuutta tai jotain muuta omassa elämässäsi? Hallinnut ilon ja onnen tunteita, jottei kukaan muu tulisi kateelliseksi tai ettet kuvittelisi itsestäsi liikoja?

Haluatko jatkaa tätä perintöä? Vai haluaisitko nauttia elämästä enemmän, olla enemmän se kupliva sinä, joka sisälläsi asuu?

Asetumme kuuntelemaan omaa tapaamme olla yhteydessä muihin, maailmaan ja ympäristöön. Miten olemme osa yhteisöä? Miten haluaisimme olla, mitä haluaisimme olla enemmän tai vähemmän? Kuinka olemme toisten lähellä, miltä tuntuu olla muiden lähellä?

Käytetyt harjoitukset auttavat rauhoittumaan omien haasteiden ja voimavarojen äärelle, mutta sen lisäksi löytämään ymmärrystä myös jaetuista hetkistä ja muiden kokemuksista.

Harjoitteet auttavat pääsemään lähemmäs oman kehon ja sitä kautta mielen ymmärtämistä, tutkimaan käyttäytymismalleja sekä helpottavat hahmottamaan syvempää ymmärrystä itsestä, toisista ja elämästä yleensä.

HENGITTÄMÄLLÄ VOIMAA JA RAJOJA ARKEEN

Annatko muiden päättää, ajatteletko, että sinun on aina joustettava ja kukaan ei kuuntele tai kunnioita sinun näkemystäsi? Koetko, että aika usein ylitsesi kävellään?

Vai onko niin, että sinun on vaikea sanoa EI? Koetko haasteita ihmissuhteissasi? Takkuaako vuorovaikutus? Vellovatko tunteesi hallitsemattomasti vai onko sinun vaikea pitää puolasi?

Elätkö hieman kuin sumussa, jossa elämä toistuu päivästä toiseen samankaltaisena, tylsänä ja mitäänsanomattomana mössönä? Onko usein tunne, että voimat ovat kadoksissa ja mistään ei oikein saa kiinni? Tuntuuko, että päivästä toiseen on veto poissa?

Koetko haasteita ihmissuhteissasi? Onko sinun vaikea pitää puolasi? Eivätkö muut kunnioita rajojasi? Oletko kiinni vanhemmissasi, puolisossasi lapsissasi, missä kulkevat sinun rajasi? Mikä olet, kun olet vain sinä?

Hengitellään voimaa ja rajoja arkeen, tehdään ohjatusti omaa voimaa ja rajoja vahvistavia hengitys- ja kehollisia harjoituksia, jotka auttavat meitä löytämään sisäistä voimaa ja varmuutta oman elämän valintoihin. Tällä kerralla opetellaan tutustumaan omiin rajoihin sekä tutustumaan miten vetää rajoja ihmissuhteissa sekä toimintamalleissa.

Käytetyt harjoitukset auttavat rauhoittumaan itsen äärelle, mutta sen lisäksi löytämään sisäisiä kokemuksia omasta uinuvasta voimasta. Lisäksi harjoitteet auttavat purkamaan kehon ja sitä kautta mielen jännitystiloja sekä helpottavat esimerkiksi keskittymisen, tyytyväisyyden ja rohkeuden vahvistumisessa.

HENGITYS LUOPUMISEN TUKENA

Jäätkö asioihin jumiin? Onko sinun vaikea päästää irti ihmisistä, asioista, tavaroista, tapahtumista tai sanoista? Koetko, että olet pakotettu elämään tätä kaikkea, etkä voi vaikuttaa omaan elämääsi?

Etkö pääse eteenpäin?

Haluaisit, muttet voi. Asiat eivät vain ole sinun hallinnassasi tai päätösvaltasi alla. Koetko uupumista ja voimattomuutta? Oletko ehkä jo vähän luovuttanut, lyönyt hanskat tiskiin.

Elätkö vaikeaa vaihetta elämässäsi ja olisi aikaa ja tilaa uudelle, muttet osaa ottaa sitä, et oikein tiedä mitä tehdä? Päivät seuraavat toinen toistaan. Ajatukset ovat samoja päivästä toiseen? Tyytymättömyys vaivaa ja on tahmea olo?

Onko lapsesi muuttamassa pois kotoa, oletko ehkä eronnut tai kokenut muita menetyksiä, joista on jo jonkin verran aikaa, mutta olet silti kiinni niissä? Olisit valmis mielen tasolla päästämään irti, mutta asiat vain pyörivät päässäsi.

Oletko kiinni vanhemmissasi, puolisossasi lapsissasi, oletko pohtinut kuka sinä oikein olet, kun olet vain sinä? Koetko haikeita tunteita, surua, kiukkua, pettymystä?

Lopuksi asetumme luopumisen ja irtipäästön teemojen ääreen, teemme ohjatusti luopumiseen harjoituksia, niin hengitys- kuin kehollisia harjoituksia, jotka auttavat meitä hellittämään kontrollista ja sallimaan elämän luonnollisen kulun. Mikään ei jatku ikuisesti.

Käytetyt harjoitukset auttavat rauhoittumaan omien haasteiden ja voimavarojen äärelle, mutta sen lisäksi löytämään ymmärrystä myös jaetuista hetkistä ja muiden kokemuksista.

Harjoitteet auttavat pääsemään lähemmäs oman kehon ja sitä kautta mielen ymmärtämistä, hölläilemään jännitystiloja pehmeimmiksi sekä helpottavat syvempää ymmärrystä itsestä, toisista ja elämästä yleensä.


TIETOA KURSSISTA:

· Hengityskurssi ei ole terapiaa, eikä korvaa sellaista.

· MATKA lähtee halusta asettua itsen äärelle.

· Kurssilla harjoitellaan olemaan sellainen kuin on, tutustumaan siihen millainen on.

· Kurssilla harjoitellaan kokemaan ja aistimaan omaa kehoa pakottamatta.

Kurssilla tehtävät harjoitukset ovat pääosin lempeitä, rauhallisia ja yksinkertaisia. Mitään vaikeaa tai osaamista vaativaa emme tee. Harjoitteet tehdään omaa kehoa ja mieltä kuunnellen, ei puskemalla tai pakottamalla, ulkopuolelta tietäen.


Kurssilaisten sanomaa:

”Parasta oli se, kun et pakottanut tai ohjannut hengitystä, annoit luvan vain olla. Sieltä lähti levollisuus.”

”Ihan jokaisen kuuluisi käydä tällainen kurssi!”


Harjoitusten pohjalta heränneisiin kysymyksiin ja ajatuksiin sekä kokemuksiin pohjaten, käymme keskustelua ryhmän kanssa. Keskustelu käydään luottamuksellisessa ilmapiirissä jokaisen oman valinnan mukaisesti. Pakkoa jakamiseen ei ole.


Harjoitteet pohjaavat psykofyysiseen hengitysterapiaan, joka koostuu lukuisista tutkimuksista ja näkökulmista. Taustalla psykoterapeuttinen viitekehys, joka pohjautuu objektisuhdeteoriaan, mutta myös länsimaisen lääketieteen ulkopuolisiin vaikutteisiin, varhaiseen vuorovaikutukseen perustuvaan tutkimustietoon sekä mm. aivotutkimukseen sekä jooga ja läsnäoloharjoitteluun.


Kurssi sopii loistavasti yksilöterapian tueksi tai ensimmäiseksi askeleeksi kohti parempaa itsetuntemusta.

Mukaan tarvitset alustan, tyynyn, viltin, mukavat ja joustavat vaatteet sekä villasukat ja oman alustan sekä juomapullon ja eväät.

Ryhmään osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta hengitys- ja/tai kehollisista harjoituksista.


Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse:

katjakykkanen@gmail.com 

Ryhmää kootessa minulle ohjaajalle on tärkeää luoda ja antaa jokaiselle rauha olla oma itsensä ja taata turvan kokemus. Tämän takia ryhmä on suljettu, eli osallistua ei voi vain yhteen moduuliin, vaan osallistuminen vaatii sitoutumista omaan matkaan, ryhmään ja näin ollen koko kokonaisuuteen. Ryhmä on pienryhmä.

Tämän turvan luomiseksi ja mahdollistamiseksi osallistujat valitaan haastattelun perusteella. Henkilökohtaiset haastattelut toteutetaan sopimuksen mukaan.

OSTA LAHJAKORTTI

On pikkujuhlia ja isompia. Juhlia ystävien kanssa ja työpaikoilla, kodeissa ja yhteisöissä, kouluissa ja opinnoissa. Yksinäisillä ja pienillä porukoilla, suurilla ja keskisuurilla. Juhla on jokaisen kokoon ja kykyyn katsomatta ja jokainen ansaitsee lahjan. Eniten toivon, että ihmiset saisivat ja antaisivat toisilleen aikaa ja läsnäoloa. Sitä suurinta ja tärkeintä lahjaa.

Suurin lahja, joita voi kenellekään antaa, on henkistä laatua, ei tavaraa.

KUN HALUAT ANTAA OIKEASTI HYVÄÄ, ANNA HYVÄNOLON LAHJAKORTTI

 

Tarpeita on monia ja onneksi niin on vaihtoehtojakin. Yksi on uupunut etätöiden alle, toinen jatkuvaan kodin pyörittämiseen – oma aika on ollut vain haave, kolmas pyyteettömästi tehnyt työtä vaikka oman terveyden uhallakin ja kaikkensa antaneena.

LAHJAKORTTI teille yhdessä, henkilökunnan hyvinvoinnin edistämiseksi pienelle ryhmälle livenä, etäyhteyksin koko isommallekin porukalle tai voimia kaipaavalle rentouttava hetki ihan yksin.

Mitä ikinä kaipaat ja haluat antaa, se onnistuu.

Tässä esimerkkejä vaihtoehdoista ja kysymällä toteutan myös sinun/teidän idean.

HUOM!

– Kaikki mahdollisia livenä tai etänä.

– Yli 10 hlön tapaamiset aina etänä.

– Omimon tiloissa max 1- 6 hlöä ja mahdollisuus tapahtumaan myös teidän tiloissaanne.

1. Hemmottelua väsyneille

– 1 tai 2 tunnin kokonaisuus

– syvärentoutus äänimaljoilla tai ilman

– 1 t sisältää rentouden hetken, pysähtymisen ja latautumisen

– 2 t sisältää lisäksi kehollisen liikkeen rentoutumisen tueksi

LAHJAHINTA esimerkki:

– 60 min yksilörentoutus Omimon mieltä hellivässä tilassa 65 € / hlö (tee sisältyy)

– 60 min 10 hlön Teams:n välityksellä tehtävä ryhmätapaaminen 25 €/ hlö

2. Ohjaus ja työkalupakki arkeen; kaamokseen, jaksamiseen ja mielen hyvinvointiin

– tehtäviä, yhteistyötä ja mielenhallintaa

– läsnäoloa sekä levollisuutta

– yhteisön voimavara on hyvinvoinnissa

– innostava ja yhteistyöhenkeä kohottava pikkujoulukohtaaminen

– 1-3 h

Pyydä tarjous!

VAPAUTTAVA HENGITYS – KURSSI

Hengitystä ei voi oppia lukemalla. Se opitaan turvallisessa vuorovaikutuksessa – hellittämällä ja luottamalla.

Hengitys on elämän perusta ja perusilmaus. Ensimmäisestä viimeiseen henkäykseen.

Etätyö, etäisyys, suorittaminen, stressi, vaatimukset, kiire, traumaattiset kokemukset, elämnkokemukset.

Kaikki tämä saattaa aiheuttaa epätasapainoista hengitystä, joka aiheuttaa laaja-alaisia haasteita terveydelle. Viime vuodet ovat olleet rankempia monelle, kuin ehkä uskaltaa myöntääkään.

Reagoimme hengityksellä arjen hankaliin aisoihin ja tilanteisiin tiedostamattamme.

Jäsentymättömät, käsittelemättömät, ylivoimaiset, jopa traumaattiset kokemusmuistot voivat aktivoitua ehdollistuneiden ruumiinreaktioiden muodossa myöhemmin.

Keho on viisas ja toistaa uskollisesti tiedostamattomia oppimiskokemuksiamme – varhaisia tapojamme suojautua ja selviytyä elämästä.

Tiedostaminen on astinlauta itsensä auttamiseen. Olisitko sinä halukas pysähtymään itsesi ja erityisesti hengityksesi äärelle ja tuntemaan itsesi paremmin?

JÄRJESTÄN JATKUVASTI UUSIA HENGITYSRYHMIÄ, JOTEN MIKÄLI OLET KIINNOSTUNUT, ILMOITTAUDU SEURAAVAAN ALKAVAAN JA/TAI KYSY LISÄÄ.

KURSSIN KOKONAISUUS:

HENGITTÄMÄLLÄ TIETOISUUTTA ARKEEN

Tuntuuko sinusta usein tai toisinaan, että hengityksesi on pinnallista, pätkivää, kadoksissa. Huohotat, hengästyt tai haukot ilmaa, huokailet paljon? Voimakkaat tunnetilat ottavat helposti ohjat elämästäsi ja käyttäytymisestäsi tai pidät sisälläsi kaikki tunteet, et päästä mitään ulos?

Sinun on toisinaan todella vaikea ylipäänsä saada kiinni tunteistasi?

Kiukutteleeko kehosi? Kiristää, jomottaa, pakottaa, kipuilee? Nukkuminen tuottaa toisinaan vaikeuksia.

Tiedätkö itsekin, että jotain olisi hyvä tehdä, muttet yhtään tiedä mitä?

Ei ihmelupauksia, äkkiparantumisia vaan lempeää, rauhallista ja turvallista pysähtymistä oman kehon äärelle. Keho säilöö kaiken senkin, mitä mielemme ei tiedä.

Tässä osiossa tehdään ohjatusti lempeitä perustason hengitys- ja kehollisia harjoituksia, jotka auttavat rauhoittumaan ja tulemaan lähemmäs itseä. Kaikki alkaa siitä, ettei tarvitse muuta, kuin olla vain.

Käytetyt harjoitukset auttavat rauhoittumisen lisäksi purkamaan kehon ja sitä kautta mielen jännitystiloja sekä helpottavat esimerkiksi keskittymisen vahvistumisena ja mm. univaikeuksissa.

HENGITTÄMÄLLÄ TILAA

Kävelevätkö ihmiset ylitsesi? Oletko liian kiltti? Ahdistutko kun et tule kuulluksi? Onko sinun vaikea arvostaa itseäsi? Tiedätkö mitä tahdot, uskallatko sanoa sen?

Vai onko niin, että sinun on vaikea kunnioittaa muita, oletko helposti neuvomassa hyvää hyvyyttäsi? Tungetko apuasi läheisille, työkavereille – ihan vaan hyvää hyvyyttäsi, ethän tarkoita pahaa.

Millainen oma reviirisi on, saako sinne tulla ja mennä sinulta lupaa kysymättä? Vai onko sinulla omaa tilaa- mitä se sellainen on? Kuka sinä olet, missä, mitä tunnet ja ajattelet? Miten koet muut? Miten koet itsesi?

Tuntuuko sinusta usein siltä, että joku vie kaiken tilan ja sinulle ei jää mitään?

Uskallatko puhua ajatuksiasi? Onko sinun helppo vaieta, ettet sano mitään tyhmää vai vaikea olla hiljaa? Meille avautuu tilan kautta mahdollisuus oppia olemaan automaattisesti reagoimatta meissä heränneisiin tunteisiin ja ajatuksiin ja ottamaan tilaa myös mielen tasolla.

Tässä osiossa tehdään ja tutkitaan hengittämällä tilaa elämään. Tällä kerralla tehdään ohjatusti omaa tilaa, vapautta ja valinnan mahdollisuutta vahvistavia hengitys- ja kehollisia harjoituksia, jotka auttavat tutustumaan omaan tilaan ja rajoihin sekä rajallisuuden tilaan.

Käytetyt harjoitukset auttavat rauhoittumaan itsen äärelle, mutta sen lisäksi löytämään sisäisiä kokemuksia omista ja muiden rajoista. Lisäksi harjoitteet auttavat purkamaan kehon ja sitä kautta mielen jännitystiloja sekä helpottavat esimerkiksi lempeyden, hellittämisen ja ihmissuhteiden tutkimisessa sekä itsetunnon sekä vuorovaikutuskokemusten ymmärtämisessä.

HENGITYS JA ELÄVÄ VUOROVAIKUTUS

Hengitys on mukana kaikessa vuorovaikutuksessa. Ahdistustiloille on tyypillistä kehon ja hengityksen jähmettyminen ja salpaaminen. Ilo onni ja elävyys. Leikki, leikkimielisyys ja pelleily. Onko sinulla ollut tilaa olla avoin, vapaa, leikkisä? Nauraa ja iloita? Vai onko `itku pitkästä ilosta` liiankin tuttu lausahdus?

Oletko jatkanut lapsuudenkotisi perintöä, toiminta- ja ajatusmalleja kyseenalaistamatta niitä – ehkä varovaisuutta, kiltteyttä, miellyttämistä, joustamattomuutta tai jotain muuta omassa elämässäsi? Hallinnut ilon ja onnen tunteita, jottei kukaan muu tulisi kateelliseksi tai ettet kuvittelisi itsestäsi liikoja?

Haluatko jatkaa tätä perintöä? Vai haluaisitko nauttia elämästä enemmän, olla enemmän se kupliva sinä, joka sisälläsi asuu?

Asetumme kuuntelemaan omaa tapaamme olla yhteydessä muihin, maailmaan ja ympäristöön. Miten olemme osa yhteisöä? Miten haluaisimme olla, mitä haluaisimme olla enemmän tai vähemmän? Kuinka olemme toisten lähellä, miltä tuntuu olla muiden lähellä?

Käytetyt harjoitukset auttavat rauhoittumaan omien haasteiden ja voimavarojen äärelle, mutta sen lisäksi löytämään ymmärrystä myös jaetuista hetkistä ja muiden kokemuksista.

Harjoitteet auttavat pääsemään lähemmäs oman kehon ja sitä kautta mielen ymmärtämistä, tutkimaan käyttäytymismalleja sekä helpottavat hahmottamaan syvempää ymmärrystä itsestä, toisista ja elämästä yleensä.

HENGITTÄMÄLLÄ VOIMAA JA RAJOJA ARKEEN

Annatko muiden päättää, ajatteletko, että sinun on aina joustettava ja kukaan ei kuuntele tai kunnioita sinun näkemystäsi? Koetko, että aika usein ylitsesi kävellään?

Vai onko niin, että sinun on vaikea sanoa EI? Koetko haasteita ihmissuhteissasi? Takkuaako vuorovaikutus? Vellovatko tunteesi hallitsemattomasti vai onko sinun vaikea pitää puolasi?

Elätkö hieman kuin sumussa, jossa elämä toistuu päivästä toiseen samankaltaisena, tylsänä ja mitäänsanomattomana mössönä? Onko usein tunne, että voimat ovat kadoksissa ja mistään ei oikein saa kiinni? Tuntuuko, että päivästä toiseen on veto poissa?

Koetko haasteita ihmissuhteissasi? Onko sinun vaikea pitää puolasi? Eivätkö muut kunnioita rajojasi? Oletko kiinni vanhemmissasi, puolisossasi lapsissasi, missä kulkevat sinun rajasi? Mikä olet, kun olet vain sinä?

Hengitellään voimaa ja rajoja arkeen, tehdään ohjatusti omaa voimaa ja rajoja vahvistavia hengitys- ja kehollisia harjoituksia, jotka auttavat meitä löytämään sisäistä voimaa ja varmuutta oman elämän valintoihin. Tällä kerralla opetellaan tutustumaan omiin rajoihin sekä tutustumaan miten vetää rajoja ihmissuhteissa sekä toimintamalleissa.

Käytetyt harjoitukset auttavat rauhoittumaan itsen äärelle, mutta sen lisäksi löytämään sisäisiä kokemuksia omasta uinuvasta voimasta. Lisäksi harjoitteet auttavat purkamaan kehon ja sitä kautta mielen jännitystiloja sekä helpottavat esimerkiksi keskittymisen, tyytyväisyyden ja rohkeuden vahvistumisessa.

HENGITYS LUOPUMISEN TUKENA

Jäätkö asioihin jumiin? Onko sinun vaikea päästää irti ihmisistä, asioista, tavaroista, tapahtumista tai sanoista? Koetko, että olet pakotettu elämään tätä kaikkea, etkä voi vaikuttaa omaan elämääsi?

Etkö pääse eteenpäin?

Haluaisit, muttet voi. Asiat eivät vain ole sinun hallinnassasi tai päätösvaltasi alla. Koetko uupumista ja voimattomuutta? Oletko ehkä jo vähän luovuttanut, lyönyt hanskat tiskiin.

Elätkö vaikeaa vaihetta elämässäsi ja olisi aikaa ja tilaa uudelle, muttet osaa ottaa sitä, et oikein tiedä mitä tehdä? Päivät seuraavat toinen toistaan. Ajatukset ovat samoja päivästä toiseen? Tyytymättömyys vaivaa ja on tahmea olo?

Onko lapsesi muuttamassa pois kotoa, oletko ehkä eronnut tai kokenut muita menetyksiä, joista on jo jonkin verran aikaa, mutta olet silti kiinni niissä? Olisit valmis mielen tasolla päästämään irti, mutta asiat vain pyörivät päässäsi.

Oletko kiinni vanhemmissasi, puolisossasi lapsissasi, oletko pohtinut kuka sinä oikein olet, kun olet vain sinä? Koetko haikeita tunteita, surua, kiukkua, pettymystä?

Lopuksi asetumme luopumisen ja irtipäästön teemojen ääreen, teemme ohjatusti luopumiseen harjoituksia, niin hengitys- kuin kehollisia harjoituksia, jotka auttavat meitä hellittämään kontrollista ja sallimaan elämän luonnollisen kulun. Mikään ei jatku ikuisesti.

Käytetyt harjoitukset auttavat rauhoittumaan omien haasteiden ja voimavarojen äärelle, mutta sen lisäksi löytämään ymmärrystä myös jaetuista hetkistä ja muiden kokemuksista.

Harjoitteet auttavat pääsemään lähemmäs oman kehon ja sitä kautta mielen ymmärtämistä, hölläilemään jännitystiloja pehmeimmiksi sekä helpottavat syvempää ymmärrystä itsestä, toisista ja elämästä yleensä.


TIETOA KURSSISTA:

· Hengityskurssi ei ole terapiaa, eikä korvaa sellaista.

· MATKA lähtee halusta asettua itsen äärelle.

· Kurssilla harjoitellaan olemaan sellainen kuin on, tutustumaan siihen millainen on.

· Kurssilla harjoitellaan kokemaan ja aistimaan omaa kehoa pakottamatta.

Kurssilla tehtävät harjoitukset ovat pääosin lempeitä, rauhallisia ja yksinkertaisia. Mitään vaikeaa tai osaamista vaativaa emme tee. Harjoitteet tehdään omaa kehoa ja mieltä kuunnellen, ei puskemalla tai pakottamalla, ulkopuolelta tietäen.


Kurssilaisten sanomaa:

”Parasta oli se, kun et pakottanut tai ohjannut hengitystä, annoit luvan vain olla. Sieltä lähti levollisuus.”

”Ihan jokaisen kuuluisi käydä tällainen kurssi!”


Harjoitusten pohjalta heränneisiin kysymyksiin ja ajatuksiin sekä kokemuksiin pohjaten, käymme keskustelua ryhmän kanssa. Keskustelu käydään luottamuksellisessa ilmapiirissä jokaisen oman valinnan mukaisesti. Pakkoa jakamiseen ei ole.


Harjoitteet pohjaavat psykofyysiseen hengitysterapiaan, joka koostuu lukuisista tutkimuksista ja näkökulmista. Taustalla psykoterapeuttinen viitekehys, joka pohjautuu objektisuhdeteoriaan, mutta myös länsimaisen lääketieteen ulkopuolisiin vaikutteisiin, varhaiseen vuorovaikutukseen perustuvaan tutkimustietoon sekä mm. aivotutkimukseen sekä jooga ja läsnäoloharjoitteluun.


Kurssi sopii loistavasti yksilöterapian tueksi tai ensimmäiseksi askeleeksi kohti parempaa itsetuntemusta.

Mukaan tarvitset alustan, tyynyn, viltin, mukavat ja joustavat vaatteet sekä villasukat ja oman alustan sekä juomapullon ja eväät.

Ryhmään osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta hengitys- ja/tai kehollisista harjoituksista.


Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse:

katjakykkanen@gmail.com 

Ryhmää kootessa minulle ohjaajalle on tärkeää luoda ja antaa jokaiselle rauha olla oma itsensä ja taata turvan kokemus. Tämän takia ryhmä on suljettu, eli osallistua ei voi vain yhteen moduuliin, vaan osallistuminen vaatii sitoutumista omaan matkaan, ryhmään ja näin ollen koko kokonaisuuteen. Ryhmä on pienryhmä.

Tämän turvan luomiseksi ja mahdollistamiseksi osallistujat valitaan haastattelun perusteella. Henkilökohtaiset haastattelut toteutetaan sopimuksen mukaan.

OSTA LAHJAKORTTI

On pikkujuhlia ja isompia. Juhlia ystävien kanssa ja työpaikoilla, kodeissa ja yhteisöissä, kouluissa ja opinnoissa. Yksinäisillä ja pienillä porukoilla, suurilla ja keskisuurilla. Juhla on jokaisen kokoon ja kykyyn katsomatta ja jokainen ansaitsee lahjan. Eniten toivon, että ihmiset saisivat ja antaisivat toisilleen aikaa ja läsnäoloa. Sitä suurinta ja tärkeintä lahjaa.

Suurin lahja, joita voi kenellekään antaa, on henkistä laatua, ei tavaraa.

KUN HALUAT ANTAA OIKEASTI HYVÄÄ, ANNA HYVÄNOLON LAHJAKORTTI

 

Tarpeita on monia ja onneksi niin on vaihtoehtojakin. Yksi on uupunut etätöiden alle, toinen jatkuvaan kodin pyörittämiseen – oma aika on ollut vain haave, kolmas pyyteettömästi tehnyt työtä vaikka oman terveyden uhallakin ja kaikkensa antaneena.

LAHJAKORTTI teille yhdessä, henkilökunnan hyvinvoinnin edistämiseksi pienelle ryhmälle livenä, etäyhteyksin koko isommallekin porukalle tai voimia kaipaavalle rentouttava hetki ihan yksin.

Mitä ikinä kaipaat ja haluat antaa, se onnistuu.

Tässä esimerkkejä vaihtoehdoista ja kysymällä toteutan myös sinun/teidän idean.

HUOM!

– Kaikki mahdollisia livenä tai etänä.

– Yli 10 hlön tapaamiset aina etänä.

– Omimon tiloissa max 1- 6 hlöä ja mahdollisuus tapahtumaan myös teidän tiloissaanne.

1. Hemmottelua väsyneille

– 1 tai 2 tunnin kokonaisuus

– syvärentoutus äänimaljoilla tai ilman

– 1 t sisältää rentouden hetken, pysähtymisen ja latautumisen

– 2 t sisältää lisäksi kehollisen liikkeen rentoutumisen tueksi

LAHJAHINTA esimerkki:

– 60 min yksilörentoutus Omimon mieltä hellivässä tilassa 65 € / hlö (tee sisältyy)

– 60 min 10 hlön Teams:n välityksellä tehtävä ryhmätapaaminen 25 €/ hlö

2. Ohjaus ja työkalupakki arkeen; kaamokseen, jaksamiseen ja mielen hyvinvointiin

– tehtäviä, yhteistyötä ja mielenhallintaa

– läsnäoloa sekä levollisuutta

– yhteisön voimavara on hyvinvoinnissa

– innostava ja yhteistyöhenkeä kohottava pikkujoulukohtaaminen

– 1-3 h

Pyydä tarjous!

HENGITYSKURSSI 


OSTA LAHJAKORTTI

On pikkujuhlia ja isompia. Juhlia ystävien kanssa ja työpaikoilla, kodeissa ja yhteisöissä, kouluissa ja opinnoissa. Yksinäisillä ja pienillä porukoilla, suurilla ja keskisuurilla. Juhla on jokaisen kokoon ja kykyyn katsomatta ja jokainen ansaitsee lahjan. Eniten toivon, että ihmiset saisivat ja antaisivat toisilleen aikaa ja läsnäoloa. Sitä suurinta ja tärkeintä lahjaa.

Suurin lahja, joita voi kenellekään antaa, on henkistä laatua, ei tavaraa.

KUN HALUAT ANTAA OIKEASTI HYVÄÄ, ANNA HYVÄNOLON LAHJAKORTTI

 

Tarpeita on monia ja onneksi niin on vaihtoehtojakin. Yksi on uupunut etätöiden alle, toinen jatkuvaan kodin pyörittämiseen – oma aika on ollut vain haave, kolmas pyyteettömästi tehnyt työtä vaikka oman terveyden uhallakin ja kaikkensa antaneena.

LAHJAKORTTI teille yhdessä, henkilökunnan hyvinvoinnin edistämiseksi pienelle ryhmälle livenä, etäyhteyksin koko isommallekin porukalle tai voimia kaipaavalle rentouttava hetki ihan yksin.

Mitä ikinä kaipaat ja haluat antaa, se onnistuu.

Tässä esimerkkejä vaihtoehdoista ja kysymällä toteutan myös sinun/teidän idean.

HUOM!

– Kaikki mahdollisia livenä tai etänä.

– Yli 10 hlön tapaamiset aina etänä.

– Omimon tiloissa max 1- 6 hlöä ja mahdollisuus tapahtumaan myös teidän tiloissaanne.

1. Hemmottelua väsyneille

– 1 tai 2 tunnin kokonaisuus

– syvärentoutus äänimaljoilla tai ilman

– 1 t sisältää rentouden hetken, pysähtymisen ja latautumisen

– 2 t sisältää lisäksi kehollisen liikkeen rentoutumisen tueksi

LAHJAHINTA esimerkki:

– 60 min yksilörentoutus Omimon mieltä hellivässä tilassa 65 € / hlö (tee sisältyy)

– 60 min 10 hlön Teams:n välityksellä tehtävä ryhmätapaaminen 25 €/ hlö

2. Ohjaus ja työkalupakki arkeen; kaamokseen, jaksamiseen ja mielen hyvinvointiin

– tehtäviä, yhteistyötä ja mielenhallintaa

– läsnäoloa sekä levollisuutta

– yhteisön voimavara on hyvinvoinnissa

– innostava ja yhteistyöhenkeä kohottava pikkujoulukohtaaminen

– 1-3 h

Pyydä tarjous!